5 jarige legt met succes handen op bij zijn mama

Vanuit één van onze scholen (2016/2017) kwam dit getuigenis.

Getuigenis van Diane.

“Super echt… Ik heb de klapper aandachtig bestudeerd en herken de dingen die God in jullie leven heeft gedaan. Ik worstelde met wat zaken maar dat ging over of ik goed zat met God. Ik ben in mijn leven altijd stapel op God geweest en zocht naar het pure… De relatie… De werkingen en leiding van de Here. De studie is voor mij enorm nuttig.

Ik vind dan ook zo geweldig dat ik mijn kinderen zo mag laten opgroeien met het idee, dat het de normaalste zaak is om alles bij God te brengen; dat het een gewone zaak is bij ziekte of pijn, om simpel de handen op leggen en dat in de naam van Jezus genezing plaatsvindt.
 
Ik moet zeggen, onze jongste van 5 jaar twijfelt niet. Ziet hij iemand in huis met pijn dan hup, hij vliegt er op af en legt zijn handen op en: “IN DE NAAM VAN JEZUS, PIJN VERDWIJN .. Nu!!! Nu!!”
Zo zo aangrijpend om te zien, de simpelheid en het vertrouwen dat kinderen hebben.
 
Ik was bv. 2 maanden terug bezig met de paarden en mijn voet raakte verstuikt. Ik ben gaan zitten en mijn zoon zag dat ik pijn had. Hij kwam tussen het spelen door ff bij mij en vroeg: “Mama .. Heb je daar pijn”. Ik zeg “ja, maar kom er a.u.b. niet aan.”
Hij meteen zijn kleine handjes er op leggen en bad voor mijn voet, in vuur en vlam. Ik dacht nog ‘das pas geloof!! Totaal zonder twijfel wow’. Maar pijn bleef. Hij zei: “en mam, voet pijn weg?” Ik dacht, ik lieg er niet om, en zei “nee sorry jongen maar het gaat wel weg.” Ik vond het sneu dat niks gebeurde. Meteen zonder een woord erover te zeggen legde hij weer zijn hand op mijn voet, en bad weer in volle overgave dat mijn voet nu genezen zou worden.
En weer voelde ik geen verbetering.
Mijn man haalde er krukken bij, die ik gebruikte om naar boven te huppelen, omdat de pijn op dat moment echt niet te harden was.
Mijn man legde mijn zoon in bed en ging terug naar onder.
Ik denk binnen half uur, ik schrok er van, dat plots in eens niks meer te bespeuren was van pijn!!??
 
Ik dacht ‘hu, wat??’ Ik sprong op en sprong in het rond en niks, totaal niks meer te voelen. Ik was diep geraakt. Geraakt omdat een kind van 5 jaar er alle vertrouwen in had en ik, ik dacht maar ‘arme jongen er gebeurt niks, terwijl hij zo zeker was dat het weg moest zijn!’
 
Jezus genas mij door mijn zoontje van 5, binnen een dik half uur, van een verstuikte voet!!
 
De dag daarna was het eerste wat ik hem in de ochtend zei: “Jezus heeft mama’s voet beter gemaakt, de pijn was weg toen papa je in je bedje legde” Hij keek me aan van ‘ooo mam, dat heb ik goed gedaan hè’! Ik moest hem bevestigen dat zijn daad vruchten had afgeworpen. Hij weet dat Jezus 100% geneest en dat het echt is!! Het geloof van een kind is zo sterk en puur.
Ik was verbaasd, maar het is ook prachtig dat God gewoon kinderen voor 100% inzet voor zijn grote koninkrijk dat wordt geopenbaard hier op aarde.”

YES!!!! Dank u Jezus. Door de kinderen Psalm 8:3.