7 maanden van pijn in de heupen genezen.

29 juli 2009
Ikzelf, Paul Rooda, had sinds december 2008 last van pijn in beide heupen. dat is gekomen omdat we ongeveer een maand op een bank hebben geslapen, in afwachting van een eigen woning. De linker heup gaf me het meest last. Soms, als ik eens bij een betonfabriek moest werken (oproepkracht), had ik daar bijzonder veel last van. Op 27 juli 2009 gingen we naar Leusden, waar we op de zolderverdieping sliepen. de 29e deed de heup plotseling zo veel pijn dat ik er niet meer mee kon afzetten op de trap. Ik begon toen agressief de pijn te bestraffen en sprak in Jezus’ naam gezondheid, herstel en sterkte over mijn heup. Ik beleed, dat door de striemen van Jezus mijn genezing was volbracht.  Binnen twee dagen was alle pijn, inclusief de lichte pijn in mijn rechterheup, weg! Heerlijk. Natuurlijk had ik er vaker voor gebeden en gestreden. Ik weet niet precies waarom het tot de zomer duurde, maar wat ik wel weet is, dat omdat het zoveel pijn begon te doen, ik agressief en aanhoudend ertegen begon te bidden en gezondheid begon te spreken.

Paul Immanuel Rooda