Aanhechting schuine buikspieren genezen

2011, Grete, Genk, Belgie vertelt:

“Ik had last van een tenniselleboog en er was al verschillende keren voor gebeden, maar de pijn bleef. Ondertussen had mijn man ook last van een tennis- en golfelleboog. Hiervoor had Paul en Annick’s kleindochter Steffy gebeden en bij hem was de pijn onmiddellijk verdwenen. Een vriendin zei tegen mij : “het is toch jammer dat je man wel genezen is, maar jij niet.” Ik heb haar daarop geantwoord dat mijn genezing ook nog zou komen.

Ondertussen werd ik geopereerd aan mijn elleboog en lag ik in het gips. Op een zaterdag enkele weken geleden zaten wij bij Paul en Annick in de genezingsschool en ik zat te luisteren naar getuigenissen van anderen, toen het plotseling tot mij doordrong dat ik ondertussen ook genezing ontvangen had.

Ik had al jaren last van een chronische ontsteking aan de aanhechting van mijn schuine buikspieren. Deze ontsteking was bij momenten zo erg dat ik zelfs niet op mijn zij kon liggen in bed. Ineens drong het tot mij door dat ik reeds enkele weken geen pijn meer had in mijn heup en ik daarvoor dus genezing ontvangen heb.

Voor mijn elleboog heb ik ook het volste vertrouwen dat alles in orde zal komen!”