Astma genezen door het horen van een getuigenis

December 2009,
Geliefde broeder Paul,
Dank je voor je mooie brief over je familie, leven en bediening daar in Belgie. Doet God niet alle dingen geweldig?

Ik wil je in het bijzonder bedanken dat je me herinnerd hebt, door je getuigenis in je brief, aan het lijden dat Jezus heeft doorstaan voor onze genezing. Ik heb last gehad van astma (dat is nieuw voor mij de laatste drie jaar); toen ik je getuigenis las over het bestraffen van de pijn in je heupen en er genezing over spreken, dacht ik “dat is het, dat klopt”, en begon hetzelfde met mijn longen te doen. Ik heb sindsdien geen last meer van mijn longen. Ik heb maar een handjevol mensen gekend in mijn leven die God op zo’n manier wilden geloven en geloven, en die zo spreken over het offer van Jezus dat ALLE dingen in ons hele persoon in orde wil maken: geest ziel en lichaam. Het is zo lang geleden dat ik iemand op zo’n wijze daarover heb horen spreken en het was eigenlijk zover uit mijn denken verdwenen. Opnieuw bedankt dat je me eraan hebt herinnerd en voor de aanvuring en opwekking van mijn geloof door je getuigenis.

Dat de volheid van alles wat God onze Vader voor je heeft, door Jezus Christus in je leven werkelijkheid mag worden. Mijn liefde aan jou, zuster Annick, en je familie en de gelovigen daar-

Suzie Rodrigues

OR, VS