Bemoediging uit Servië

Van Margreet Jans, zendelinge in Servië ontvingen we een berichtje dat erg bemoedigend was (n.a.v. de Genezingsschool die we afgelopen zomer in Servië hebben gehouden):

“Ik moet jullie nog iets fijns vertellen! In oktober waren Gordon van Veelen en ik weer in Leskovac. Op zondag sprak hij in de Roma gemeente. Aan het eind van de dienst hebben we voor de zieken gebeden. Ik had hem voorgesteld om iedereen die afgelopen zomer op jullie genezingsschool was geweest, naar voren te laten komen en mee te laten bidden. Dat gebeurde dus. Ik weet niet wat er verder allemaal is gebeurd. Maar er zijn veel pijnen verdwenen enz. Ik bad o.a. voor een man die een hersenbloeding had gehad. Hij was aan de rechterkant verlamd en kon ook niet meer praten. Zijn rechterarm kon hij niet opheffen. Hij “liep” met een driepoot steun. Na een paar keer de ziekte in de naam van Jezus geboden te hebben hem te verlaten kon hij allebei zijn armen helemaal omhoog doen en na nog even “doorzetten” kon hij zonder driepoot lopen. Hij kon “Isus” zeggen en hij had een grote lach op zijn gezicht! Het was feest! Het was nog niet helemaal af denk ik, maar ik ga pastor Bojan vragen hoe het nu is.

We zijn in Lebane geweest en hebben ook daar voor zieken gebeden. (Gordon krijgt de smaak te pakken!) Ik ontmoette ook die jongen die voorheen stotterde. Het gaat heel goed met hem. Die vrouw met dat zoontje dat toen genezen werd van doofheid, enz. komt niet naar de gemeente. Helaas!

Afgelopen zondag bad ik ook weer voor een vrouw met veel pijn in haar hoofd, rug en knieen (bij de Roma) en alle pijn verdween!

Sozo [= redding, genezing, bevrijding] gaat door!!!!! We hebben de smaak te pakken! Alle glorie voor Jezus!!!!”

November 2012: nog een getuigenis uit Servië via Margreet Jans:

Bojan heeft de smaak echt te pakken. Vorige week woensdag was er bij de Roma een genezingsdienst! O.a. een meisje dat van de geboorte af niet kon lopen begon te lopen , na de dienst, toen ze buiten kwam. Verder weet ik geen details. Maar je kunt de foto’s bekijken op de timeline van Bojan Rasimovic, als hij “your friend” is……

Hier gebeuren mooie dingen, Genezing, bevrijding, Miki op TV, voor de radio en in de krant……

Liefs en veel zegen en vreugde in de Heer!

Margreet