Bevrijd van angst met auto te rijden.

Trauma… t.g.v. het zien van een zwaar auto ongeluk toen ik 12 jaar oud was en  de bestuurder dood en geklemd zat achter het stuur. Nooit of nooit zou ik met de auto gaan rijden omdat ik jaren gekweld zat met zoveel angsten om te verongelukken.

Op mijn 36ste leerde ik noodgedwongen met de auto rijden, ik kende Jezus nog niet en reed heel korte afstanden! Nadat ik mijn hart aan Jezus gegeven had in 1996,is er al dikwijls voor gebeden en ben ik grenzen gaan verlengen. Op vrijdag 12 februari heb ik het eindelijk gedurfd om van de bijbelschool naar Nieuwerkerken te rijden…voor mij is het een reuze wonder! En sinds Paul hier vorig jaar ook voor gebeden heeft is de kwelling en de beelden van toen waarmee ik 49 jaar geworsteld heb ook weg! Dank u Jezus!

Greta, 20 februari 2016