Paul is een Nederlander, geboren in Den Haag en zijn vrouw Annick is een Belgische, geboren in Hamont, Limburg.

Kerk, opleiding en werk

Voordat ze naar Canada kwamen waren Paul en Annick leden van de Kempische Volle Evangelie Gemeente, in Eersel, Nederland. Al van zijn 19e had Paul een verlangen om de zending in te gaan, en werd in 1995 als Evangelist ingezegend. Zijn eerste werk was het opzetten van een traject en een cursus voor jong gelovigen en belangstellenden. Ook leidde hij een team dat in vele dorpen het Evangelie verkondigde met ondermeer een omgebouwde bus. In 1987 studeerde hij af in Economie aan het HEAO in Eindhoven en in 2003 in Theologie aan het ETF in Belgie.

Hoe de Zending in hun leven begon

In mei 2001 kwamen er twee rondreizende evangelisten met een frisse, krachtige en Bijbelse visie op goddelijke genezing naar de gemeente. De boodschap die zij predikten raakte Paul en Annick zo diep dat ze in hun vakantie met hen meereisden naar een grote crusade om verder te leren. Dat was in Victoria, BC, Canada in Juli 2001..

In mei 2001 kwamen er twee rondreizende evangelisten met een frisse, krachtige en Bijbelse visie op goddelijke genezing naar de gemeente. De boodschap die zij predikten raakte Paul en Annick zo diep dat ze in hun vakantie met hen meereisden naar een grote crusade om verder te leren. Dat was in Victoria, BC, Canada in Juli 2001..
Terwijl ze daar waren nodigde de voorganger, Dan McLean Paul en Annick uit om voor zes maanden naar Canada te komen om hen te helpen in hun gemeente in Nanaimo, Southside Christian Fellowship Centre. De daarop volgende week sprak God duidelijk en bevestigde dat het Zijn roep was, dus zeiden ze ‘okay we gaan’.
Paul nam ontslag als docent aan het Christiaan Huygens College (zijn lievelingsbaantje), ze sloegen een deel van hun spullen op, gaven de kinderen Roy (1982) en Kim (1983) een liefdevolle omhelzing (erg grote stap voor Annick) en vertrokken 31 oktober 2001 naar Canada.

Bediening in Canada

Gedurende deze zes maanden werd het duidelijk dat ze zouden blijven werken in Canada als assistent voorgangers. In augustus 2003 verhuisden ze naar Victoria om te werken in de net opgerichte nieuwe gemeente Victoria Miracle Centre. In juni 2006 is Paul officieel bevestigd als Reverend (Predikant/Voorganger) voor de Canadese overheid. In 2008 gaf God de instructie ontslag te nemen en uit te gaan naar waar Hij hen zou zenden.

Reizende bediening

Sinds 2001 hebben Paul en Annick gereisd met andere Evangelisten zoals Apostel Charles NDifon. Op de reizen met een evangelisten echtpaar vertaalde Paul naar het Nederlands en predikte ook zelf. Zo’n reis, eind 2004 naar Nederland, werd een zeer uitzonderlijke belevenis van God’s grote kracht en genade. Ze hebben de smaak te pakken gekregen van opwekking. Wat begon als 4 diensten voor vrouwen in Stolwijk, ontplofte in 5 maanden van dagelijkse redding- en genezingsdiensten. Paul & Annick bleven uiteindelijk 2,5 maand in Stolwijk.
Ze hebben gesproken en genezings- en aanbiddingsdiensten gedaan in de Verenigde Staten, Nederland, Belgie en Canada en hebben meegewerkt in diensten in Denemarken.

België

Sinds december 2008 werken Paul en Annick nu als full time zendelingen in en vanuit België. Ze spreken, onderwijzen en bedienen in kerken, gemeenten, studentengroepen, scholen en waar de deuren ook maar openen. De belangrijkste focus ligt momenteel op België en Nederland, met korte reizen naar Servië, waar ze Genezingsscholen en – diensten doen.

Onder menu Church kun je lezen dat ze in 2017 zijn begonnen met de Alive and Well Church in Genk, Belgisch Limburg.