De gezondheid van ons hart, onze ziel! 

3 Johannes 1:2 (HSV) “Geliefde, ik bid dat het u in alles goed gaat en dat u gezond bent, zoals het uw ziel goed gaat.”

Ian Rossol (VK) komt dit weekend naar Genk om juist te bedienen in dit gebied: de gezondheid van ons hart, onze ziel!

Veel lichamelijke aandoeningen hebben hun oorsprong in verwondingen, pijn in de ziel. Het onkruid dat we in de tuin ZIEN heeft zijn oorsprong in een zaad IN/ONDER de grond, dat ontkiemd is en een wortel ONDER de grond is geworden.

Jezus spreekt over het goede zaad in goede grond, een goed hart, dat goede vruchten voortbrengt (Lukas 8:15). Hij spreekt ook over een slechte man die tussen het goede zaad slecht zaad zaaide.

God wil goed zaad zaaien in ons hart, onze ziel, zodat dit gezonde vruchten voortbrengt. Een gezond leven. Hij wil ons ook genezen van wat slecht zaad heeft veroorzaakt! God beter leren kennen als goede, betrouwbare, liefdevolle Vader is de absolute basis voor genezing en gezondheid in ons hart, onze ziel. Het vers in 3 Johannes laat zien dat een gezond hart, gezonde ziel, doorwerkt in ons hele wezen. Het is ons intense gebed dat de twee diensten dit weekend met Ian Rossol weer een belangrijke genezing zal brengen in ons en jouw hart, ziel. IEDER mens heeft daar meer van nodig!

Eeuwige vreugde op en in jou, vrede die je hart en gedachten beschermen, een sterke verkwikkende band met Papa Vader. Het zal zoveel meer rust brengen. En gezondheid. En intiem gebedsleven met hem.

Met Paulus bid ik dat deze diensten bijdragen aan een stuk herstel in je hart en daardoor ook in je hele wezen.