Depressie weg en genezingen in Kampen

Depressie en druk weg.

De hele week keek mijn zus steeds uit voor gebed zaterdagavond vanwege haar depressie. Ze heeft het boekje van Paul Rooda doorgenomen ‘Op Jouw Gezondheid’. Ze zat volledig op slot en voelde zich hopeloos en moedeloos. Jullie hebben veel voor haar gebeden en ook positieve woorden van God over haar uit gesproken! Ze heeft afgelopen twee nachten goed geslapen en ook merkt ze een duidelijke verbetering.
Het hele zware gevoel van hopeloosheid is weggetrokken en ze heeft weer
levensmoed! Ook het bidden van Paul om de vervulling met de Heilige Geest heeft
haar wat meer rust gegeven om te vertrouwen dat God bij haar is.  R. in Kampen

Van Johanneke, een oudste van de Banier in Kampen:
“Wat kunnen we terugkijken op een geweldig weekend! Zoveel mensen die aangeraakt zijn door de Heilige Geest, genezing en bevrijding in Jezus’ Naam hebben ontvangen. Een vrouw die haar hart voor de 1e keer aan Jezus gegeven heeft…. Wow! wow! wow! God is goed!!! Ik ben heel blij dat ik hier deel van mag uitmaken!

Woorden van Kennis met resultaat.

Iemand hadden Woord van Kennis dat er een man was die een probleem had met zijn stem. Hij stak zijn hand op en sprak moeilijk. Er werd voor hem gebeden en onmiddellijk was zijn stem normaal.

​Iemand had een WvK dat een vrouw pijn hadden haar nierstreek. Een vrouw stak haar hand op, na enkele keren bidden was die pijn weg en ook de pijn in haar onderrug. Bovendien kreeg ze een bemoedigend woord van de Heer.

Een oudere vrouw kwam voor genezing van hersen tumoren. Terwijl er gebeden werd voor een andere vrouw met hetzelfde probleem, werd zij aangeraakt en viel door de kracht van de Heilige Geest. Zonder vanger… Pfff. Ze lag daar snufjes en zei dat van haar nek omhoog tot in haar hoofd ze hitte voelde en toen viel. Ze had wat pijn. Die was weg.

uit Kampen, februari 2017