Dwangmatig gedrag genezen

L.: Genezingen zijn altijd fijn om te lezen. Ik heb er ook een. Mijn verslaving om mijn vingers kapot te pulken is weg. De behoefte eraan is verdwenen. Ik deed dit al 65 jaar. Hebben we een grandioze God of niet!!!

Ik vroeg L. hoe de bevrijding kwam:

L.: Ik nam een besluit dat dit niet hoorde bij een christen die zo gezegend werd door onze Vader. Ik zei tegen Hem dat ik wilde stoppen, wist dat ik het zelf niet kon. Of Hij mij helpen wilde. Vanaf dat moment heeft God gezorgd dat de dwang om het te doen er niet meer was. Af en toe kwam de gewoonte even terug, maar was het voor mij niet moeilijk om het niet te doen. Dus gewoon thuis. Maar wel met wat ik tevens op de boot (Siloam) en van Andrew Wommack geleerd heb.
Ik was door dit pulken bijna het topje van mijn wijsvinger kwijt, kon nog op tijd geopereerd worden. Wel een lelijke vinger van over gehouden. En dan toch niet kunnen stoppen. Dus ik ben dolblij dat ik er eindelijk van bevrijd ben.

L., Nederland