Een man van 79 jaar reed op en dijk met zijn elektrische mobile scooter en zijn vrouw wandelde naast hem. Door een verkeerde handeling kwam hij in de beek terecht, waar afvalwater stroomt, hij viel met zijn gezicht in dat water en zo is er vuil in zijn longen gekomen. Het had niet veel gescheeld of hij was verdronken. In het ziekenhuis lag hij 2 maanden in coma door het vuile water en bacterien in zijn longen. De doktoren gaven hem antibiotica, maar hadden weinig hoop voor hem omdat zijn longen zwak waren. Ik heb toen iedere dag gebeden voor hem en zijn vrouw en toen gebeurde er iets wonderbaarlijks. Op een middag toen ik de badkamer aan het poetsen was kreeg ik het op mijn hart om te bidden en strijden in de Heilige Geest, tongentaal, en ik deed wat de Heilge Geest van mij vroeg. De vrouw va Leo vertelde mij dat ze woensdag om 14.00 uur een kleine operatie hadden gedaan. Ze hadden een buisje in de keel geplaatst voor beademing en dat was mislukt.

Ze hebben Leo 3x gereanimeerd en dat hij erdoor is gekomen. Dat was op die middag dat ik aan het poetsen en bidden was. De dokters zeiden: dat het een wonder was dat hij nog leefde. De dokters zeiden tegen Leo dat de wonderen nog niet uit de wereld zijn. Ook zijn vrouw en kinderen geloven dat het een wonder is. Leo is weer thuis en het gaat goed met hem.

E.D.Limburg. BE