Nederland, E-mail van 11 december 2007
“Vanmiddag ben ik bij de neurochirurg geweest en ik word niet geopereerd voor een hernia, want de pijn is weg!!! Het enige overblijfsel is een dood gevoel in mijn rechter voorvoet, maar dat zou weleens blijvend kunnen zijn zei hij. Daar ga ik natuurlijk niet vanuit.
Hij vroeg zich af hoe het nou toch kwam, wat de verklaring hiervoor zou kunnen zijn. Door een behoorlijke portie gebed van vrienden heb ik gezegd. Jullie hebben er voor gebeden in Leusden (september) en ook vrienden hier in Doetinchem en mijn familie niet te vergeten. Ik zei tegen hem dat ik me afvroeg of er nog een hernia zou zitten als er nog een          MRI-scan gemaakt zou worden, “maar dat doe ik niet” zei hij meteen. Begrijpelijk natuurlijk vanwege de kosten.”

Vervolg e-mail van 25 januari 2008

“Heel veel dank voor jullie gebed!! Depressies zijn geweken. Ook is mijn rug prima, alleen in mijn voet zit nog een ongevoelig gedeelte. Ook dat lijkt af te nemen.”
Annemieke D.