Ernstige rugpijn – volledig herstel

Ha Paul,
Terug denkend aan onze ontmoeting de dag waarop je ging bidden tegen de ziekten in onze familie. Wat me van die conferentie het meest trof is die ontmoeting [op het toilet]. Zonder veel uitleg begreep je waar ik als voorbidder en priester van mijn gezin doorheen ging. Je zei dat je wist hoe dat voelt uit eigen ervaring. Nu de situatie toen: Mijn zoon gaf zijn nier aan zijn zus. Daardoor kreeg hij op de 2e dag te horen dat zijn nierfunctie niet goed was op dat moment. Daar is gelukkig snel en keer in gekomen. Maar na een paar weken was hij lichamelijk eerder minder dan dat hij herstellende was. Er werd geconstateerd dat hij lekkende lymfklieren had en een bacterie die daarvan at. Hij kreeg een vetvrij dieet, maar de klacht bleef. Er is toen een drain geplaatst om de pus uit zijn lijf te krijgen. Later bij onvoldoende opknappen hiervan is er een grotere drain geplaatst. De 103 kg werd ongeveer 30 kg minder. Er kwam een opname waar er met astronauten voeding is gekuurd. Toen kwam de oorzaak boven: een tropische parasiet. Die is na medicatie verdwenen. Wat waren we toen blij en dankbaar. Toen kon het herstel beginnen.

Toen wij elkaar troffen was dat herstel al even bezig. Maar zijn rug was nog vol in pijn en in behandeling [al een jaar]. Na jouw bidden voor ons gezin kwam de omslag. De pijn verdween. Heel snel vond hij een goede baan met inmiddels een vast contract. Vond een ander huis waar hij erg dankbaar leeft.

Op het moment dat je mij ontmoette was mijn vrouw ‘burned out’. Gaat inmiddels beter. Haar getuigenis: na het uitroepen naar God kwam de belofte dat Hij een weg geeft die er voorheen niet was.

Groetjes van ** en mij.