Ik wil je bemoedigen. God is bezig, Hij weet wat Hij doet! Hij heeft je gebeden gehoord. Het mooie van alles is dat Hij je hart kent, weet wat er in omgaat. Laat je niet ontmoedigen. Als je vasthoudt en volhoudt zul je oogsten. Efezen 6 zegt dat we moeten standhouden. Iedereen moet zijn plek vasthouden en afgeven. Jezus is Koning, en niemand anders. De aarde is van de Heer, en alles wat daarop is.

Besteed wat tijd in je gebedsleven om God te eren en prijzen. Zijn karakter, zijn daden die we al wel zien, maar ook het feit dat je kan ademhalen, eten, drinken… Dank God voor zijn goedheid in tijden van geluk en overvloed, maar ook in tijden van beproeving. Er is zoveel om Hem voor te eren.

Geef niet op. Strooi het zaad van. het evangelie rijkelijk om je heen. De wereld is steeds meer klaar voor de boodschap van hoop die wij in ons meedragen. Drie weken geleden namen drie mensen Jezus (weer) aan in hun leven. In Nunspeet. Afgelopen week hier een kostbare vrouw in Genk! Anderen luisteren aandachtig naar de boodschap van liefde en hoop in Jezus.

Ga door met doorgaan. Zoek Gods aanwezigheid en laat je niet zo aanklagen.