Genezen van anorexia en depressies

Nederland, december 2004
Denise DeLozier kwam eind 2004 in Stolwijk naar voren en werd radicaal door God bevrijd van Anorexia en Depressie. Gelijk die avond begon ze te eten en drinken zonder schuldgevoel. Nu, een aantal jaren later is ze nog steeds vrij!! Prijs Jezus!! Hieronder volgt een fragment van haar verhaal. Klik hier als u haar hele verhaal wilt lezen.

“Ik was me er pijnlijk van bewust hoe de anorexia mij gebonden hield, zowel lichamelijk, emotioneel als geestelijk. De woorden uit Lucas 4:18 spraken dan ook tot mijn hart. Prijs God, dat Hij mij die avond heeft bevrijd van anorexia en depressiviteit!! Ik kan weer genieten van eten zonder schuldgevoelens, het constant tellen van calorieën of ingewikkelde compensatietechnieken. Daarnaast heb ik mijn huisarts laten weten dat ik het anti-depressivum waarom ik zes weken eerder zo had gesmeekt niet langer gebruikte en ik zijn verwijzing voor psychiatrische hulp (Robert Fleury) had verscheurd. Beide, zo vertelde ik hem, had ik niet meer nodig omdat God mij heeft genezen.

Een enorme last is van mijn schouders gevallen en ik voel me, ook al ben ik ongetwijfeld aangekomen, lichter dan ooit!!”

Denise DeLozier