Genezen van beklemming op hart en hoge bloeddruk

“Zoals beloofd stuur ik hierbij mijn getuigenis. Ik loop sinds sinds twee maanden bij de cardioloog. Mijn klachten waren een beklemmend gevoel op mijn hart, ik kon geen zware inspanningen verrichten en ik had een te hoge bloeddruk. Tevens moest ik medicijnen slikken. Wel dankte alvast voor genezing.

Op 14-12-08 kwamen Paul en Annick Rooda en werd er gebeden voor genezing. Ik ervoer dat de Here God mijn hart opereerde en het werd warm in en om mijn hart. Thuis probeerde ik allerlei dingen, zoals stoeien met de kinderen en ik kreeg geen beklemmend gevoel rond mijn hartstreek. Gelukkig. De Here God heeft mij genezen. In januari 2009 heb ik nog een MRI SCAN en een CT scan, maar ik weet dat de Here God mij heeft genezen en laat dat niet roven. Veel liefs Dick Meijer.”

Hieronder staat een verslag van de Cardioloog nadat Dick zijn hart weer heeft laten checken: