Genezingen door het horen van het Woord

De diensten in Genk, de afgelopen twee dagen, waren fantastisch. We komen snel met de opnames, maar het getuigenis van Patricia was dramatisch, maar ook één grote verheerlijking aan Gods grote daden van herstel. Het is absoluut een Gods wonder dat deze vrouw nog normaal kan functioneren in het leven. Nu, dat betekent eigenlijk boven normaal, want ze wandelt in wonderen en tekenen en de kracht van God.

Dinsdagavond genas een vrouw van infecties aan haar kunstheup. Althans, alle pijn verdween in seconden tijd uit haar heup en been, en ze kon normaal lopen (ze was al naar artsen geweest voor onderzoeken). Die avond, tijdens de worship heeft ze staan springen en dansen. De dag erna, woensdagavond, was ze weer in de dienst, volledig pijnvrij. De behandeling kan afgezegd worden denk ik. Een fotootje hier of daar om het wonder te zien kan geen kwaad.

Vorige week, tijdens de trainingsschool in Genk, verdween bij een vrouw de pijn, die ze al lang had, uit haar voet. Gewoon door het horen van het Woord over genezing. Terwijl ze getuigde, begon een jongeman heftig zijn hoofd heen en weer te bewegen. Alle stijfheid en pijn was verdwenen uit zijn nek… door het horen van dit getuigenis.