Zondag 27 december 2009, Christelijk Centrum Hamont.
God de Vader is zo goed. Zo ontzettend goed. Hier zijn een paar getuigenissen van wat God gedaan heeft:
Maar klik eerst hier voor een heel, heel bijzondere genezing in die dienst!

God liet zien dat er mensen met rechterschouder problemen waren. Ongeveer zeven mensen kwamen voor genezing:

  •  Een jonge vrouw had bijzonder last van haar schouder en bovenarm. We vroegen haar zelf de pijn te gebieden weg te gaan. Dit deed ze en de pijn werd minder. Na haar arm een paar keer op te heffen, verdween de pijn volledig; ze was behoorlijk verbaasd. Ook was het nieuw voor haar dat je voor jezelf kan bidden voor genezing.
  •  Een vrouw kwam voor pijn in haar rug en gaf aan dat haar been te kort was. Nadat Annick vastgesteld had dat het haar linker been was dat ongeveer 5 millimeter te kort was, groeide het uit. later in de dienst was de pijn in haar rug al bijna helemaal weg.
  •  Bij een andere vrouw verdween de pijn in de schouder spontaan, zonder dat iemand gebeden had. Het is fijn als het zo lekker makkelijk gaat.

God liet ook zien dat er een probleem was met een hand, waar de vingers verkrampten en de hand pijn deed:

  • Een vrouw reageerde daarop. Ze had al vier operaties gehad aan haar linkerhand. De mobiliteit in haar hand en haar pols werd weer normaal en de pijn was zo goed als helemaal weg. Toen gaf ze aan dat er metaal zat in haar rechterschouder, waar ze ook al ik geloof vier operaties aan had gehad. Ze had minder last van de schouder nadat God haar aanraakte, de mobiliteit was nog niet verbeterd. Toen heeft de gemeente gebeden voor haar rug, waar ook een metalen plaat in zat. Het was voor haar onmogelijk voorover te buigen. De Heer raakte haar aan, de plaat werd flexibel of is verdwenen, maar deze vrouw van rond de 60 was bijna in staat om de vloer aan te raken.
  • Ook een man reageerde op deze oproep. De pijn verdween uit zijn hand nog voordat iemand bad.