Genezingen in Nederland/Belgie reis – aug/sept 2008

dit zijn de genezingsgetuigenissen uit de Nieuwsbrief – in Nederland en Belgie, augustus/september 2008:

  • In Hamont werd woensdagavond een vrouw genezen van een slijmbeurs ontsteking in haar schouder. Ze kon haar arm nog niet eens halverwege optillen. Ook straalde de pijn uit naar haar elleboog. Ze sprak uit iedereen te vergeven die haar gekwetst had. De pijn verliet haar volledig en ze kon haar arm in de ‘halleluja houding’ opsteken.
  • In Leusden vertelde een 12 jarige jongen hoe hij 2 jaar geleden was gekomen voor gebed omdat 1 oor volledig doof was en het andere oor maar voor 50% gehoor had. Zijn dove oor werd toen volledig genezen en de geplande zware operatie ging niet door, alleen namen de artsen een kijkje in het oor, omdat ze de jongen niet geloofden dat hij volledig genezen was. Zijn andere oor werd ook hersteld, maar nu kwam hij voor gebed omdat er nog slijm was dat zich had vastgezet en het gehoor enigszins belemmerde.
  • Een baby’tje dat leed aan een erfelijke, pijnlijke afwijking aan de heup werd volledig hersteld verklaard door de dokters. Haar oma was al eerder van deze erfelijke afwijking genezen.
  • In Haastrecht getuigde een jonge vrouw afgelopen zondag dat ze volledig genezen was van een reumatische spier dystrofie, waaraan ze al 7 jaar leed. Ook haar beide knieën, die ze geblesseerd had door een val van een kruk, werden volledig hersteld door de Heer.
  • Op een vrouwen samenkomst met Annick in Zwolle, werd een vrouw volledig genezen van de ziekte van Lyme en goedaardige tumors in het hoofd. Ze kwam de dag erna getuigen dat alles goed voelde. Geen druk en pijn meer in haar hoofd en het zware lome gevoel uit haar benen en lijf was weg.
  • In diezelfde dienst had Annick een woord van kennis over iemand met een leveraandoening. De vrouw getuigde de volgende dag dat ze volkomen wel en de pijn weg was. Ze staat op een lijst voor transplantatie.
  • Een meisje met scoliose kwam voor gebed. Haar been groeide uit met ongeveer 2,5 cm en de heupen kwamen terug in balans en de pijn verdween.
  • In Haastrecht kwam een jongeman met een verzwikte enkel naar voren. Hij strekte zich uit in geloof naar Jezus en werd gezond zonder enig gebed of aanraking van onze kant. Yes Jesus!
  • Ook was daar een meisje waarbij haar been uitgroeide en de pijn in haar knie verdween. Hetzelfde gebeurde bij een andere vrouw en de pijn in de rug verdween.
  • In Hamont werd een vrouw met artrose in borstbeen en schouders genezen. Alle pijn verliet haar.