Genezingen op de scholen!

Uit de Nieuwsbrief van December 2010

We willen graag een paar getuigenissen van wat de Heer heeft gedaan met je delen:

Er zijn diverse getuigenissen binnengekomen van studenten die zelf zijn gaan uitstappen om familie en vrienden genezing te laten ontvangen van Jezus. Voor ons is dat bijzonder opwindend! Dat is de ‘olievlek’ (van de Heilige Geest – Lukas 4:18-19) die zich verder verspreid.

Eén van de dingen die we onderwijzen is dat Jezus in jou leeft. Waar je ook gaat, of je nu wel of niet God kunt noemen, Jezus werkt met je mee en je bent een krachtige zegen:

  • Eén van de studenten werkt op de OK van een ziekenhuis. Meestal moet je wijs omgaan met je geloof in deze professionele omgeving. Een arts stond op het punt te opereren, maar de patient was onrustig en hoestte. Met toestemming van de arts legde de student de hand op het hoofd van de patient, die onmiddellijk rustig werd. De operatie verliep perfect. Aan het einde nam student de hand weg en de patient werd weer wat onrustig. Zelfs de arts merkte op dat de ‘handoplegging’ effectief was.  Klik en lees meer.
  • Celine loopt stage op een psychiatrische afdeling voor kinderen. Zij realiseert zich ook de kracht van haar aanwezigheid, door Jezus die in haar leeft. Zelfs door het management wordt opgemerkt hoe kinderen die normaal ‘lastig of moeilijk’ doen, rustig en ontspannen zijn als Celine bij hun is. Klik en lees meer.
  • Rugpijn klachten van Lindy verdwenen nadat een echtpaar voor haar rug bad. Ik vermoed dat dit één van de eerste keren was dat dit echtpaar is beginnen te bidden voor genezing! Wauw!
  • Grete getuigt ervan dat Jezus de pees in haar rechterheup, waar ze al lang last van had genezen heeft. Haar man werd al genezen van rugpijn.
  • Philomene werd tijdens het vieren van de Verbondsmaaltijd op de school genezen van een chronische situatie aan haar beide schouders, waardoor ze al twee jaar vooral haar rechterarm niet kon optillen, alleen haar onderarm. Operatie was medisch uitgesloten en behandelingen hielpen niet. Tijdens het vieren van de Verbondsmaaltijd (avondmaal) realiseerde ze zich de kracht van het bloed van Jezus en ontving ze volkomen genezing. Lees hier haar hele getuigenis.
  • Anne, haar dochter, ontving een aantal maanden geleden genezing van haar rug, die ze beschadigd had door een val met een stoel en waardoor ze het merendeel van haar tijd liggend moest doorbrengen.