Genezingen september 2007 NL/Belgie

getuigenissen uit de Nieuwsbrief van oktober 2007:
Een vrouw in een dienst Leusden werd genezen van een ernstige hernia in haar rug, waarvan de operatie al in Oktober gepland stond. Kees uit Leusden getuigde hoe hij in maart volledig werd genezen van een whiplash en sindsdien ondermeer geschilderd heeft en een verhuizing heeft gedaan, zonder enige klacht.

  • Een vrouw getuigde hoe God haar had aangeraakt en een al jaren durende rouw van haar had afgenomen.
  • Onze vriend Gerard van Amerongen, één van de twee oudsten in Leusden getuigde hoe hij sinds geruime tijd eerst van één knieschijf en later van twee knieschijven zoveel last had gekregen. Hij vertelde hoe hij tijdens een de aanbidding in één van de diensten zich realiseerde dat hij ook tijdens de aanbidding kan genezen. Hij begon het te ontvangen in geloof en de pijn werd aanzienlijk minder. Later aan de telefoon vertelde hij hoe alle pijn zo goed als weg was. Prijs God!!
  • Een oudere vrouw in een dienst in Vessem heeft via een vriendin laten weten hoe de pijn in haar armen (waar ze enorm veel last van had) weg was en hoe ze veel meer mobiliteit had gekregen in haar linkerbeen, die door een operatie stijf en pijnlijk was geworden.
  • Een andere vrouw getuigt hoe ze tijdens die dienst is bevrijd van spanningshoofdpijn, pijn in de nek en schouders.
  • Lies uit Stolwijk vertelt hoe Jezus haar volledig genas van schouders die als cement aanvoelden, pijn in de nek en migraine.
  • Een man uit Leusden die in maart genezen was van longtumors kwam voor gebed, omdat hij in zijn zij en rondom zijn linker borst pijn had. God raakte hem aan en de pijn verdween in seconden. God is goed!