Genezingen/reddingen Servië – april 2015 – dag 2

Woensdag 8 april 2015

Krusevac, Servie


Veel mensen baden het gebed mee om Jezus binnen te laten in hun hart. Daarna legden velen hun handen op hun hart toen we baden voor Gods goede dingen in hun hart te komen.

Genezingen begonnen met een man die na enkele keren vragen, naar voren stapte. Pijn in de knie. Binnen paar minuten alle pijn weg, kon goede lopen, zelfs snel. Dat was de doorbraak waarna velen voor genezing kwamen.

Man, thuis bezocht door tweetal. Zware hartaandoening, moeilijk ademen door vocht, bedlegerig. Rugpijn en kniepijn waren weg. Het werd warm van binnen. Hij is niet gaan stappen om te testen mbt ademen.

Vrouw aangeraakt. Ze was aan haar hart geopereerd. Ze vroeg om meer gebed dat heel veel meer mensen in dat God alle mensen in die Roma wijk zou aanraken. Wow!!

Jongen afwijking in hoofd. Was erg geraakt.

Voor paar jongeren gebeden.
Een meisje had op schaal van tien, tien pijn, en zo goed als alle pijn was weg. Alvleesklier en hoofd gebeden. Gebeden dat de Heer haar hart raakt met zijn liefde. Begon te huilen/wenen, bleef ze doen en ging uiteindelijk blij, maar nog steeds wenend weg.

Jongen met zware zwelling aan vinger. Kon zijn vinger weer helemaal buigen. Riep zijn vrienden erbij, maar de bidder moest snel weg.

Jongen, keelpijn. Gebed, weg, maar nu borstpijn. Weer gebeden en alles weg.

Er is voor veel kinderen gebeden en handen opgelegd. Er was ook een heel open en enthousiaste sfeer bij de kinderen.

Man hersenbloeding. Arm werd steeds vrijer, totdat wij die bijna helemaal konden strekken en ook iets konden opheffen. Voor zijn spraak gebeden, ging beter volgens allebei (hij en zijn vrouw). Ze waren moslim, maar hij heeft Jezus aangenomen en was zeer bewogen. Gebeden voor vervulling met de Heilige Geest.

Jongen, gebroken voet, 1 week. Liep met krukken. Had weinig pijn. Alle pijn ging weg, voet werd warm. Daarna verder testen, daarna laten rennen. Alle vrienden stonden te juichen. Getuigenis staat op film. Heeft ook woorden van de Heer gehad. Klopte.

Man, geen kracht in hand, zijn hele linkerkant had hij pijn. Kracht terug, pijn weg, kon alles weer doen. Getuigenis staat op film.

Man, pijn in buik, maagklachten. Na bidden, nog gaan zegenen, profetische woorden, vervulling met de Heilige Geest. Oproep tot rein leven. Zijn ogen begonnen te schitteren. Daarna was hij volledig van zijn klachten af.

Verder is voor veel anderen gebeden.

Pastor Miki (vertaler, organisator en belangrijke pilaar van Gods werk in Servie en daarbuiten).
Dit was de eerste keer dat er een openlucht was in de stad. Het bestuur van die wijk was voorheen gesloten en afstandelijk. Nu waren ze bijzonder open en hebben het gebouwtje van de wijk aangeboden om wekelijkse diensten te starten in mei!! De atmosfeer is door de muziek en de prediking doorgebroken, er is iets belangrijks bewerkt in de geest.
Sommigen vroegen om een Bijbel. Een daarvan was een gerespecteerd persoon van het bestuur van die grote wijk en cultureel centrum.