Genezingen/reddingen Servië – April 2015 – dag 5

Zaterdag 11 april 2015 (Stille zaterdag volgens orthodoxe kalender)

Stublah en Vinartzè, Servië

Eerste outreach in Stublah:

Bijna iedereen kwam naar voren (op straat) om Jezus aan te nemen. Een deel had dat al eens gedaan. Zelfs een aantal stoere jongemannen kwamen om hun hart aan de Heer te geven. ‘t Is gefilmd.
Een oude krom gebogen vrouw met een gevoelloos been en veel pijn in de rug kon heel moeilijk lopen. Na gebed werd alles werd, stond ze rechtop en liep ineens snel weg. We gingen haar verder helpen met lopen en ze gooide haar stok weg. Rechtop, geen pijnen,had haar gevoel terug. Amazing. Ook gefilmd.
Er is zooooveeel gebeurd. Iedereen heeft wel genezingen zien gebeuren.

Tweede outreach in Vinartzè:

Een vrouw zag alleen nog maar zwarte schimmen, was al eens geopereerd, hielp niets. Binnen een mum van tijd zag ze helder. Wow. Het is gefilmd.
Jongen van een jaar of tien met gehoorapparaten waar hij nauwelijks iets mee kon horen. Hij kon niet praten. Na gebed sprongen zijn oren open. Het is gefilmd.
Na gebed was een vrouw met rugpijn, pijnvrij. Bij een andere vrouw was de duizeligheid weg. Een vrouw had druk op ‘t hart en pijn onder ‘t schouderblad, van het hart. Alles weg, vrede, heel blij.

Een zeer grote groep mensen gaven hier duidelijk hun hart aan de Heer. Op ongeveer tien na allemaal nieuwe bekeerlingen!!! Amazing. Amazing. ‘t Is gefilmd.