Maandag 13 april 2015

Vranje, Servië

Dit korte verslag doet geen recht aan de vele, vele, vele dingen die God heeft gedaan door het team heen.

Veel genezingen, aantal bekeringen dat we weten. Maar vele mensen baden mee. God weet alles.
De eerste genezing was een vrouw die tot bekering kwam en een tumor had aan haar linker borst. Met pijn. Pijn weg, tumor weg….. Zo groot als een mandarijn. Ze was stomverbaasd. Wij ook enigszins.
 
Verder werkelijk veel genezingen die we later zullen vertellen. Schouderpijn weg. Vrouw met nekpijn, rugpijn, kniepijn, pijn grotendeels weg. Vrouw met hoofdpijn en nekpijn, al zes jaar door overlijden van man, pijn weg.
Man met nekpijn, al lange tijd, pijn weg, blij, rode oogjes. Hij wilde betalen:-) was zo blij.
 
Pastor vertelde ons dat een aantal mensen hadden gevraagd wanneer die groep, wij, weer terugkwamen. Een paar ongelovigen hadden gezegd tegen de pastor dat ze nog nooit in de kerk hadden ervaren dat er iets gebeurde. Nu hadden ze iets in hun hart voelen gebeuren. Ze waren heel blij.
Pastor wil heel graag dat we terugkomen. Een oudste vertelde dat wat er hier gebeurd was, heel bijzonder was en dat ze zo voelden dat het uit het hart kwam.
 
Bij twee kankerpatiënten geweest. Gelijk de halve familie gezegend en voor hen gebeden. Mensen op straat. Man, zo anders als bij ons. Beide personen voelden zich stukken beter en de pijn was weg. We hebben ze naar het youTube-kanaal van ziv i drav (alive and well) verwezen. Onderwijs over genezing. De school, 26 sessies, zodat ze opgebouwd worden in hun geloof. En sterk blijven staan.
 
We zijn God uitermate dankbaar.