Genezingsdienst Maasmechelen

We hebben net een weekend van genezingsdiensten in gemeente de Brug in Maasmechelen achter de rug. Een aantal opmerkelijke dingen zijn gebeurd.

  • Een jonge knul van 16 gaf zijn leven aan de Heer en werd vervuld met de Heilige Geest.
  • De vader van de vrouw van de voorgangers kwam ook voor genezing. Bij een longoperatie (vanwege kanker) hadden ze een stuk van zijn longen weggenomen. Verder was een hoofdkransslagader verstopt. Hierdoor had hij doorlopend weinig lucht en had hij pijn en druk op zijn borst. Alle pijn en druk verdwenen en hij had weer voldoende lucht, waardoor hij weer normaal kon lopen. Voordat de Heer hem aanraakte kon hij slechts een paar meter langzaam lopen en moest dan stoppen om adem te krijgen. AMAZING!!!!
  • Een oudere vrouw kwam voor genezing van haar onderrug, pijn in de nek, bronchitis, pijn in de rechterheup, moeite met lopen etc. Zaterdagavond werden haar longen aangeraakt. De roggel verdween helemaal en ze kon opgelucht ademhalen. Diverse pijnen verdwenen die avond en in de zondagochtend-dienst. Ze kon weer lekker zonder walker lopen, bijna helemaal zonder pijn. Ze straalde en bleef maar zeggen dat ze God zo dankbaar was.
Laatst aangepast op maandag, 03 oktober 2011