Genezingsdiensten en – scholen oktober 2010

Wijhe:Wat een geweldige ervaring was dit! We hebben echt genoten en het wonder is geschied. Ik ben echt genezen van OCD. Vanaf donderdag ben ik meteen gestopt met mijn medicijnen. Ik gebruikte namelijk best behoorlijk zware medicijnen om deze dwangstoornis in bedwang te houden. Een dag zonder medicijnen was niet mogelijk en nu heb ik ze niet meer nodig. God is great!!!  Mijn enkel (gebroken, pin erin, altijd pijn en stijf) gaat ook beter. Nog niet 100% weg, maar aanzienlijk verbeterd. Halleluja!!!! M.B.”

Studente genezingsschool: “Er daalde zo’n diepe overtuiging in mijn geest dat ik me ontspande in mijn strijd tegen handeczeem. Ik had veel jeuk en mijn handen waren helemaal verveld. Maar ik zei zonder me meer druk te maken: het maakt me allemaal niet uit, Jezus heeft mij toch al genezen. Binnen enkele dagen waren mijn handen dicht en ik had nauwelijks jeuk meer. Aan het einde van de week kwam er een nieuwe aanval. Ook toen hield ik stand. Zondag was er Avondmaal en ik zei: Heer, U bent mijn enige waarheid . Alles wat ik voel, denk, meemaak (inclusief eczeem) is ondergeschikt aan Uw woord en aan de kracht van Uw Geest. Ik onderwerp mij volledig (met symptomen en al) aan Uw waarheid als ik eet en drink in Uw Naam. Je raadt het natuurlijk al: op een heel enkel symptoompje na, ben ik volledig genezen! Als ik aan Jezus denk, brandt het vuur van liefde voor Hem diep in me.”

Benny, Genezingsschool: Tijdens het vieren van de verbondsmaaltijd (h. avondmaal) besefte hij de kracht van het bloed van Jezus en ontving radicaal bevrijding.

Teade, Toerusting Stolwijk: Ontving radicaal genezing van slaapproblemen. Voor hij gaat slapen leest hij Psalm 91 hardop. Moet je ook eens doen.

Tiener in Genk vertelt hoe ze ernstige rugklachten kreeg door een val met een stoel. Ze had al onderzoeken, inclusief een MRI gehad, maar kon nog steeds bijna niets. Jezus raakte haar en haar klachten zijn weg. Wow!

Jonge vrouw in Genk hoorde van haar ouders over genezingen en kwam voor genezing van haar nek (whiplash) en veel pijn in de rug vanwege een beschadigde ruggewervel. God genas haar ter plekke.

Zwolle, genezingsdienst: Twee vrouwen komen huilend tot bekering en ontvangen beide ook genezing. Bij de ene vrouw is dat een ernstige hernia, waarbij de morphine zelfs niet goed meer werkte.

Een man had al jaren pieptonen in de oren en een ‘drukte in zijn hoofd’. Beide ervaringen verdwenen.

Een vrouw getuigde dat jarenlange klachten van oorsuizingen sinds de dienst in Wijhe verdwenen waren.

Diverse anderen werden aangeraakt, pijnen verdwenen en blijdschap kwam! Yeah Jesus!!!