Getuigenissen Servië-reis 2023 | dinsdag 28 maart

programma dinsdag:
Vertrek 13:45 naar Vranjska Banja en Pavlovce.
14:45 gebedswandeling / outreach in Pavlovce.
16:00 dienst in Pavlovce
18:30 dienst in Vranjska Banja

Vranjska Banja:
– Vrouw met  darmklachten van 10 naar naar 0. Ze leerde tongentaal en de vertaalster ook.
– Maagklachten bij vrouw, pijn van 10 naar 0. Haar gezegd dat ze rust & vrede zal ontvangen door het Woord.
– Ganse groep jonge meisjes gezegend – vertaalster gaat hen tongentaal leren – vreugde bij alle 9 meiden.
– Man gezegend in buitengaan. Hem verteld dat hij een David was. Kende het verhaal niet. Veel vreugde na uitleg.
– Oude Vrouw met cyste in haar buik, na gebed was het weg.
– Weduwe van rond de veertig, met depressie en pijn in buik door stress. Na paar keer gebeden te hebben was alle pijn weg en voelde ze zich blij.
– Gebeden voor 2 meiden, eerste voelde geen liefde van God, tijdens gebed vloeiden de traantjes, God’s liefde raakte haar duidelijk aan.
– Een jongen vroeg voor meer geloof. Gebeden en bemoedigende Bijbelteksten gegeven. Heel boek Jozua gegeven, jesaja 40:31 en psalm 5:13. ‘wees sterk en moedig’
– Met koppel van gemeente samen gebeden en uitgelegd hoe te bidden. We baden om beurten.
– 3 vrouwen met ademhalingsproblemen na gebed konden ze vrij ademen.
– 1 man en vrouw felle hartslag na gebed rustige hartslag
– vrouw met gezwel (vinger dik. geen kanker) aan keel en pijn aan keel na gebed gezwel en pijn weg.
– Vrouw met hartproblemen. Op dat moment 9/10 pijn. Stekende pijnen in de hartstreek. Na gebed verschoof de pijn naar beneden….
Nogmaals gebeden en zelf mee laten bidden. Alle pijn weg.  Prijs Jezus👑
– Vrouw operatie gehad voor nierstenen. Ze vroeg om gebed dat het niet meer zou terug komen. Ze had ook last en pijn van vrouwelijke organen. Profetische woorden uitgesproken. Ze ging huilen. Klopte zei ze.
Halleluja!!

Pavlovce:
– Samen met de vrouw van de pastor gebeden zij bracht de mensen naar ons toe.
– 3 vrouwen met hoofdpijn. Genezen.
– 2 kinderen voor rust gebeden
– 1 vrouw met ademhalingsproblemen. Genezen.
– 1 vrouw met beenpijn. Pijn weg.
– 1 vrouw met pijn in arm. Pijn weg.

– Oude man had pijn in been en in buik. Vroeg of hij geloofde, en hij zei ik geloof in God. Gevraagd of hij iemand moest vergeven, en dat moest hij, en dat deed hij. Er was een last afgevallen na gebed. Gevraagd: heb je God echt aan genomen in je hart? Dat had hij niet. Zondaarsgebed gebeden. Hij nam God aan!! Dan nog gebeden voor z’n been, alle pijn weg was. Was de eerste keer dat hij kwam naar kerk.
– Dan kwam man voor pijn in voeten, ervoor gebeden en alle pijn was weg. Rob vroeg, ben je blij? Ja! Dan kwam er een grote lach op z’n gezicht.
– Een heel gezin gezegend.
– Ik (René) had jonge man op het oog. Wilde voor hem bidden. Hij zei, m’n linkerarm, was al ruim 4 maand geleden gebroken. Had nog pijn. Voor gebeden, pijn was beter. Gevraagd of hij Jezus al had aangenomen, niet,  dus terug zondaars gebed gebeden. Nogmaals gebeden, pijn was compleet weg. Hij kon het bijna niet geloven, bewoog constant zijn arm op en neer als hij naar buiten ging.
– Vrouw rugpijn. Alle pijn weg. Had ook een klein gezwel in onderbuik, ze voelde het zitten. God raakt haar aan. Waarna ze heel verrast was en het niet meer kon vinden.  Het was weg!! Hallelujah!
– Haar man had pijn  met uitstraling naar been. Had operatie gehad. Pijn ging v 6/10 naar 2/10
Zijn genezen vrouw laten mee bidden voor hem en na dit gebed was t oke en had hij warmte in been….. kwam toen over zijn hele lichaam… Gods aanwezigheid👑 Daarna voor hem profetische woorden uitgesproken. Wat hij heel blij bevestigde!!!
– Zoon van bovenstaand echtpaar gaf aan problemen te hebben met woede-aanvalllen en grote mond. Hiervoor gebeden  en gevraagd of hij Heilige Geest ontvangen had. Vervuld met HG en onderwezen over tongen. Resultaat: …hij sprak In tongen!!! YES👑
– Weer (het 6e echtpaar deze week) gebeden met een echtpaar dat geen kinderen kon krijgen. Getuigd van twee echtparen uit onze gemeente. Leven en vruchtbaarheid en vreugdevolle verwachting uitgesproken over dit paar en vervulling met de Heilige Geest. Gingen blij en verwachtingsvol weg.
– Man had pijn in nek in buik na operatie. Na gebed geen pijn meer.
– Man had moeite met ontlasting en pijn. Na gebed pijn weg. Man geleerd hoe thuis daarvoor te bidden.
– Vrouw had kanker in borst en longen, veel pijn, na gebed geen pijn meer en kon knobbeltje niet meer vinden.

het waren twee indrukwekkende bijeenkomsten, maar teveel om op te noemen, omdat er zóveel mensen waren in kleine ruimtes. Verder werden een aantal vrouwen tot tranen bewogen door vervulling met de HG.

– René (teamlid) heeft jaren lang niet zoveel energie gehad. Gisteren geen hoofdpijn en vandaag ook niet, terwijl ik dat dagelijks flink had. God is zó goed!!!