Getuigenissen Servië-reis 2023 | maandag 27 maart

programma maandag:
17:00h Gemeente in Turecovac. Bidden en samenkomst.
Turekovac is een klein dorpje met een nog jonge gemeente met ook veel kinderen.

– gebeden voor baby met bronchitis, die morgen naar het ziekenhuis moet. Resultaat nog onbekend. De moeder had zelf ook problemen met haar longen. Voor haar gebeden: ze viel in de Geest. Daarna alles oké.
­- 3 vrouwen hand vastgehouden en liefde van God toegebeden, geknuffeld. Ze waren aangeraakt, gingen onderuit op hun stoel.
– Groepje meisjes Isus te voli (God houdt van jou) doen uitspreken. Begonnen spontaan Isus me voli te zeggen (Jezus houdt van mij). Vreugde op de gezichten.
– Voor twee jongens, los van elkaar, gebeden, die last hadden van nachtmerries. uitgelegd dat Jezus de baas is over enge dromen, en dat je die weg kan sturen in Jezus naam. dat ook geoefend.
– gebeden voor oudere vrouw met vocht in beide knieën, en pijn 8 op schaal 0 tot 10. na 2x bidden pijn weg. ook gebeden voor permanente hoofdpijn. daar voor gebeden. Ze werd eerst duizelig, daarna was de hoofdpijn weg.
– Mevrouw had 3 jaar stekende hoofdpijn. De dokters konden niets vinden. Na gebed hoofdpijn volledig weg.
– Man had problemen met ademhaling en pijn in been. Na gebed volledig genezen.
– Mevrouw depressief. Na gebed genezen.
– Man kon niet in kerk blijven. Liep altijd weg. Na gebed bevrijd.
– Mevrouw had pijn aan been. Na gebed genezen.
– Gebeden voor man die last had  van z’n ogen, oren en Keel. Na 2de maal bidden was alles prima 👍 zij hij. Gaf ons een knuffel en weg was ie.
– voor een baby gebeden, die ‘s nachts de hele nacht huilde die me nu met grote ogen aan keek. moeder uitgelegd dat ze geen angst moet hebben en haar zorgen aan Jezus mag geven, en Hem danken voor de goede nachtrust van haar kind.
– Voor een vrouw met depressie gebeden en ook uitgelegd dat ze haar zorgen aan Jezus mag geven. ze was zichtbaar opgelucht.
– We hebben gebeden voor opa die liep met stokken. Hij had erge pijn: 10 op schaal 10. Later 7. Toen 4, en uiteindelijk pijn weg. Hij  was diabetisch was en miste daardoor 2 tenen van zijn linkervoet. Hiervoor gebeden. Hij ging een paar keer staan, en trappelen. Geen pijn, en gevoel in z’n tenen kwam terug. Hij voelde ook vrede.
– Kinderwerkster had erge pijn in rug en benen van spondylose (degeneratie van botten) Na gebed verdween de pijn.
– Man operatie hersentumor gehad. Nu weer een tumor. Voelde warmte op zijn hoofd op die plek. Na gebed voelde hij Gods aanwezigheid over zijn hele lichaam heen en weer gaan.
– jongen pijn op de bil door brandwond. Leerde hem vanuit Markus 16:15-17 om zelf de handen op te leggen en de pijn gebieden te verdwijnen. Hij deed het en in twee of drie keer was het weg.
Daarna gaf ik (René) een voorbeeld dat hij ook zo voor iemand anders kon bidden zoals de vrouw die bij ons stond. Ik zei ‘stel ze heeft hoofdpijn’ etc etc. Nu bleek die vrouw dus écht hoofdpijn te hebben. Hij deed het. Hoofdpijn was weg.
– toen kwam een oude vrouw die druk op de borstkas had en ongemak door hart operatie. Nu liet ik die andere vrouw bidden. Na twee of drie keer was de druk en ongemak weg.
– 15j jongen vroeg gebed omdat hij bang was geloof te verliezen door het werelds gedrag van zijn vader die eigenlijk christen is. Na stukje bemoediging en onderwijs was hij gesterkt.