Getuigenissen Servië-reis 2023 | zaterdag 25 maart

Programma zaterdag:
10:00 Worship daarna bediening van team van Miki Kamberovic.
12:00 vertrek naar Vrnjacka Banja
13:30 openlucht outreach in Roma wijk
14:30-17:00 openlucht dienst!!!

God heeft vééééél gedaan vandaag. Het team is werkelijk fantastisch. Eentje is fenomenaal: onze Heer Jezus!!
– Vanmiddag gebeden na de dienst voor 2 oude mannen. Eerste had pijn in hart en z’n bloed was niet ok . Na gebed begon ie klein beetje te wenen
2de had astma en hoofdpijn, na gebed voelde hij dat er iets was van zijn schouders was gevallen
– Vanmorgen gebeden voor echtpaar, bemoedigd en gebeden voor vervulling met de Heilige Geest.
– Vanmiddag gebeden voor een die kanker geeft gehad, geopereerd, maar nog angstig. Angst verbroken
– Na avonddienst gebeden met 2 meisjes van plm 12 jaar die een ander leven wilden, mét Jezus.

Outreach in dorp:
– Vrouw rugpijn 10/10 pijn naar 4/10. Nog een keer gebeden. Naar 0! Zij ging meteen mee naar anderen om haar getuigenis te delen. Ze kom zelfs haar tenen raken en op drafje rennen.
– weduwnaar: Pijn benen bij lopen …. Alle pijn weg. Nog mogen bidden voor alcoholprobleem en rouwproces.
– Over drie jongemannen geprofeteerd en bediend. God raakte ze zo mooi aam. Een wilde vrij van gokverslaving. De ander had tijd nodig om radicaal te kiezen voor Jezus. De verleidingen van de wereld. God sprak zo sterk profetisch.
– Vrouw werd bevrijd. 20 jaar depressief door verwijderde schildklieren. Plus osteoporose en pijnen. Meeste klachten dus door die verwijdering. Uiteindelijk vertelde ze dat ze iets voelde weg gaan uit haar. Ze straalde helemaal.
– Vrouw pijn benen was gisteren voor gebeden. Pijn was nog 4/10 en ze wilde graag verdere genezing. Buiten gelopen. Trappen etc…Alle pijn weg. Dank u Jezus.
– Een tienermeisje vroeg gebed voor haar grootvader die ziek was. Maar niet naar de dienst kon komen. We baden in groep voor hem en vertelde haar als zij thuis zou komen haar grootvader de handen kan opleggen en zelf voor haar bidden als dat nodig zou zijn. Alles kort uitgelegd via Bijbelteksten en daarna in de H Geest gedoopt. Ze sprak in tongen en werd met blijdschap gevuld.
– We hebben gebeden voor een man die geopereerd was van kanker maar nog een operatie moest ondergaan. Terwijl wij baden werd hij gevuld met de kracht van de H. Geest en begon op zijn benen te trillen. Hij was vol blijdschap voelde zich beter. We hebben hem gezegd dat de arts moet bevestigen of hij genezen is.