Diensten in Genk en Schinnen

Bemoedigingsdienst Genk – verslag
Er kwamen tijdens deze dienst drie mensen tot bekering; tijdens de dienst een man en een vrouw en tijdens de bediening nog een vrouw, die ook voor genezing kwam. We onderschatten deze wonderen niet. We weten meer, wat dit wonder echt super maakt, maar wat we niet kunnen delen in deze brief!! God, wat bent U lief. Dit was de dienst al waard.

We zagen God veel doen in levens van mensen. Er waren zo’n 100 personen in de dienst , ondanks de zomervakantie. Jaek getuigde van Gods wonder in zijn lichaam, drie weken na zijn genezing. Jeak is de aannemer die dertig jaar lang aan artrose in zijn gewrichten heeft geleden, dag in dag uit met pijn rondliep en ‘s ochtends zijn bed uit moest rollen, omdat hij niet kon opstaan. Hij heeft totaal geen pijn meer! De springvingers waar hij al 3 jaar last van had, waren ook hersteld. Het mooiste was die twee vingers die tegen de handpalm gebogen waren en die hij niet gestrekt kon krijgen, deze werden volledig hersteld tijdens de conferentie. Annick stond echt met haar ogen te knipperen door het wonder dat ze zag gebeuren. Samen met een teamlid baden ze ook voor een vrouw die haar leven lang last had van een scheve heup, waardoor haar ene been korter was (details volgen nog). Ze liep al heel lang met een kruk, maar ging zonder de kruk te gebruiken naar huis. Een aantal personen zagen hoe haar heup een zwieper maakte en recht kwam te staan. Mensen, dit is echt een wonder waar je verstand even niet bij kan.

Diverse mensen werden aangeraakt door de Heer met een woord van bemoediging. Tijdens het opruimen na de dienst, kwam de man van het licht voor genezing van pijn in zijn onderrug, waar hij al jaren last van had. Jezus raakte hem aan en hij zei dat hij voor het eerst van zijn leven met zijn handen en met gestrekte benen, de grond kon raken!!! Hij was zo enthousiast. Hij en zijn helper werden vervuld met de Heilige Geest en zeiden even later: “We voelen ons zo (goed) raar…wat is dat?” Zijn helper had Fybromyalgie en pijn in zijn knieën. Jezus kwam en raakte hem aan, zodat hij zelfs op die knieën kon knielen. Beiden hebben ze hierover verteld op facebook. Gaaf he?

Kom en Zie Schinnen-verslag
Afgelopen zondag waren we in Schinnen. Heerlijk wat God daar deed. Mensen werden diep aangeraakt. Er reageerde een behoorlijk aantal mensen op het woord door te komen en knielen voor Jezus…nou ja, binnenkort zetten we de preek op de site.

Een gepensioneerde man die twintig jaar aan motorcross heeft gedaan en chauffeur is geweest, had overal in zijn lichaam pijn, een hernia in zijn rug, pijnlijke schouders en een zeer pijnlijke knie en been. Dat been kon hij niet helemaal buigen of strekken. Hij kon alleen maar lopen en trekken met dat been. Nadat Jezus hem had aangeraakt verdween alle pijn, ook in zijn schouders. We begonnen te lopen met hem en na een poosje zei hij dat hij voor het eerst weer kon springen. Hij wilde ook weer rennen, zei hij. We zeiden hem rustig aan te doen en zijn spieren sterker te laten worden. Even later ging hij met een drafje door het gangpad.

De vorige keer kwam er een gepensioneerde man naar voren tijdens de preek als ‘testpersoon’. Paul legde hierbij uit wat het verschil is tussen het ‘Heer wilt u alstublieft iets doen’ gebed, en het gebiedende gebed, waarbij je weet dat het Gods wil is. Deze man had al enige tijd pijn  in zijn schouders en nek en een druk op de borst. Maarten speelde de rol van de bidder en Paul eigende zich de rol van Jezus toe (). Paul ging naast Maarten staan terwijl Maarten bad en zich in dat vragende gebed dus ook richtte tot Paul (Jezus). Er gebeurde niets. Daarna zei ‘Jezus’: “Ik wil het, ga je gang”. Maarten richtte zich nu in autoriteit tot de zieke man, terwijl Jezus achter hem ging staan. Hij gebood genezing. Eerst verdween (letterlijk) alle pijn uit de schouder en nek van de man. Maarten gebood weer in Jezus’ naam, en nu verdween ook de druk op zijn borst. Dit was in april. Afgelopen zondag bevestigde deze man nog eens dat alles nog volkomen goed was. Luister hier naar die preek: klik hier.

Jezus wat bent U goed en groot!!!

Laatst aangepast op zaterdag, 06 augustus 2011