Siloam-reis 2011

Getuigenissen van enkele deelnemers van de Siloam bootreis van 31 juli t/m 5 augustus. Het thema was ‘het bovennatuurlijke van God en Goddelijke genezing’.

Mijn ogen zijn echt geopend voor het boven natuurlijke en die van Mendy ook. God doet echt fantastische dingen met ons en dit is nog maar het begin.

Zondag na de bootreis heb ik mijn handen op iemands keel gelegd en gebeden, want zij was waarschijnlijk besmet met een bacterie, via haar ex-vriend, die er er erg ziek van is. Ze voelde zich al een paar dagen ziek. Nadat ik Amen zei moest ze opeens, vrijwel direct naar de wc om over te geven. Hoewel ze misselijk was, voelde ze zich wel wat beter. Toen ze wakker werd, de volgende ochtend, was het helemaal weg! 🙂 Ze voelde zich weer helemaal fit!

Mendy heeft de Heilige Geest de vrije hand gegeven toen ze met een oud klasgenoot in gesprek kwam. Ze heeft hele gesprekken gehad met hem, hij werd hongerig naar God en wilde  ook bij Hem horen! Ze bleven maar praten en Mendy werd helemaal geleid in het gesprek. Dit gebeurde allemaal op msn, waar Mendy eigenlijk nooit op zit. Toen heeft ze hem opgebeld en heeft hij zijn leven aan Jezus gegeven! Halleluja. Vanavond komt hij langs met een vriend, bij Mendy en ik kom ook. Dan gaan er weer mooie dingen gebeuren.

Bedankt Paul, door jouw bediening met Annick worden er echt ogen geopend van mensen.
Dus geen dank dat ik daar was, want ik had het nooit willen missen!

Groeten,
Jeanette