God is groter

Wat voor toestanden er ook zijn in de wereld, God is groter.
Hoezeer de duivel ook rond gaat als een briesende leeuw, God is groter.
Wat voor schade de crisis ook aanricht (en die is groot), God is groter.
De politiek heeft geen oplossing. Geld lost het niet op, in tegendeel, veel dingen worden besloten en juist bepaald door geld. Maar God is groter.

We weten de toekomst van de duivel en zijn trawanten: de eeuwige hel. De duivel, wetende dat hij weinig tijd heeft, probeert zoveel mogelijk te stelen, doden en verderven. Het grote media circus doet daar, vermoedelijk onbewust van die duistere bron, uitvoerig verslag van. Maar wiens verslag gaan we nu geloven? (Jesaja 53:1)

Laat je niet misleiden door te denken dat Jezus terugkomt in een grote puinhoop, waar als het ware de duivel triomfantelijk rondbanjert en zegt: ‘kijk eens wat ik voor elkaar gespeeld heb’.

Dat gaat niet gebeuren. God zal zichzelf geweldig krachtig tonen. Hij zal zijn Geest uitstorten op alle vlees, zoals Joel 2 belooft. Hij zal de aarde overspoelen met zijn heerlijkheid. Genezing zal volkomen ‘uit de hand lopen’ en iedereen die wil zal er getuigen van kunnen zijn. Eindelijk. Eindelijk zal eer, glorie, dankbaarheid en aanbidding toegaan naar de Vader!

En ja, Jezus komt terug, zegevierend, majestueus, stralend, in een wereld die al heeft kunnen zien dat hij goed is!

HOOP! HOOP! Zoek hem, zoek zijn aanwezigheid, en getuig van de goedheid en liefde van Jezus! Breng hoop!

Veel liefs en rijke zegen van ons,

Paul Immanuel en Annick Rooda