Ik zal mijn kerk genezen

Hieronder kun je klikken op het woord dat ik doorgaf afgelopen zondag. De boodschap is heel belangrijk en hoort bij een serie vanuit koning Hizkia, die zo actueel is voor de tijden waar we doorheen gaan. God heeft gezegd: ‘Ik zal mijn kerk genezen’…

Als je eerst naar Dl1 (bekijken) luistert en krijg je een fantastisch idee van wat God heeft beloofd bijna 40 jaar geleden. Die belofte bevestigde God door een baby die NUL kans had te overleven bij geboorte, te genezen.
Hij zei: ‘Ik zal je stervende baby genezen en dat zal een teken zijn voor mijn stervende kerk in Europa: Ik zal mijn kerk in Europa genezen’!
Deze woorden werden gesproken tegen de moeder van deze baby, Aaron. De ouders zijn Mahesh en Bonnie Chavda.

In 2023 sprak God duidelijk over de geschiedenis van koning Hizkia en over de profeet Hagaï. God zei dat Hizkia’s verhaal een blauwdruk is voor wat God aan het doen is en zal doen in Europa. Hij zal een soeverein wonder doen, maar…. iedere gelovige zal persoonlijk moeten kiezen zich te heiligen en toe te wijden aan de grote machtige Heer God, de Eigenaar en Bouwer van de kerk.

Laat je opbouwen door de serie. Neem het aan als een aanvuring! Het is ook een voorbereiding voor wanneer verdrukking toeneemt. Voor als het moeilijker wordt.

God is bezig de kerk, het Lichaam van Christus wakker te maken (op te wekken). Net als bij Hizkia wil hij reformeren naar zijn blauwdruk en dat zal verandering (transformatie) brengen, ook om ons heen bij mensen en in de maatschappij.

De serie vind je op YouTube en heeft momenteel 3 afleveringen: zie de serie.