Knie zonder kraakbeen… genezen

Ik ben 11 jaar geleden geopereerd aan mijn rechtse knie, waar ik jarenlang last van had. Mijn kraakbeen was helemaal versplinterd en verder vond de desbetreffende dokter een lelijke plek (waarschijnlijk op het bot). Hij vertelde mij dat de volgende fase een kunstknie zou zijn…

Het kraakbeen werd tijdens een kijkoperatie helemaal verwijderd. Aangezien ik niet van dat soort kunst houd vertelde ik tegen de Heer dat ik geloof had voor een nieuwe knie, nieuw kraakbeen. Jaren gingen voorbij en bij tijd en wijle had ik pijn… ik kon niet goed op schoenen met hakken lopen want dat kon mijn knie niet hebben….

De laatste tijd werd de pijn weer erger en liet ik na een dienst met Paul, voor mij bidden…

Als je pijn hebt word je daar constant  aan herinnert als je genezen bent heb je nergens last van en denk je nergens  meer aan…

Ik realiseerde mij dat de pijn helemaal verdwenen was  en loop ik inmiddels ook weer op hakken. Prijs God!! Hij is altijd goed!!  

Met hartelijke groet,

Nell B.

Noot: op dit moment is dus nog niet vastgesteld of er nieuw kraakbeen is of dat er iets anders door God is gedaan!