Man loopt zonder hulp

Afgelopen zondag was God bijzonder merkbaar aanwezig. Profetieën, Woorden van Kennis over bepaalde aandoeningen, bemoedigende woorden. Pijnen gingen weg of grotendeels weg. Een aantal kinderen hebben mee gebeden of gingen vóór in gebed voor mensen. Enkele kinderen hadden een profetische tekening gemaakt en die gegeven aan de persoon die ze daarbij in gedachten hadden.

Dat was zó in de roos. Een man in een rolstoel had juist die week aan God gevraagd om een bevestiging, een antwoord. Met tranen in zijn ogen vertelde hij dat het jochie hem het antwoord van God had gegeven…. Yes!!! Jezus!! Kinderen hebben geen kleinere Heilige Geest!!

God had al op ons hart gelegd voor deze mans genezing te bidden. Hij kon wel met krukken of met stevige hulp lopen, maar slechts kleine stukjes. Daarna begon zijn linkerbeen dan heftig te trillen.
Maar Jezus raakte hem aan…. en uiteindelijk liep hij volkomen zonder hulp, met één hand in zijn zak. Geen trillend linker been meer, waar hij bovendien nu op kon gaan staan. Lang. Alleen op zijn linker been. En lang. YES!! Jezus!!
Er is nog werk aan de winkel laat hij vier dagen later weten (evenwichtsorgaan, schouders), maar er is grote vooruitgang. In juni is dit alles begonnen na een operatie aan zijn nek. Hij is 100% verlamd geweest, na een spoedoperatie is 75% terug hersteld. Hij verblijft in een revalidatiecentrum.
Inmiddels laat hij op 24 oktober weten dat de arts heel verbaasd is dat hij kan lopen zonder hulp. We blijven samen met anderen doormidden voor volkomen herstel.