Voor minstens 25 jaar had ik serieuze rugklachten en droeg ook steunzolen. Ook was mijn rechter been 2 tot 3 cm korter dan mijn linker been. Ik had ook scoliose.

Totdat ik op een zaterdag in de genezingsschool van Alive-and-Well luisterde naar iemand die een getuigenis gaf over een man die genezing ontvangen had voor zijn rug. Opeens werd mijn geloof zo sterk opgebouwd en dacht ik: ”Heer, ik heb al zoveel jaren pijn in mijn rug en er is al reeds voor gebeden, maar vandaag geloof ik echt dat ik ook recht heb op genezing!” Mijn hart borrelde, zodat ik ging vertellen over mijn rug en toen werd er voor mij gebeden. Mijn steunzolen heb ik uitgedaan en tot vandaag kan ik ze niet meer dragen of ze doen me pijn. Ik had rechts onderaan mijn rug altijd pijn door de scoliose. Deze pijn is volledig weg. Ik kan nu voor lange tijd krom staan zonder dat ik pijn voel, ik kan ook voor lange tijd recht staan.  Dit is nu meer dan een maand geleden, Prijs God!!

G.T., Genk, België