Paul Rooda vertelt:
In het najaar van 2021 had Sam weer een ongeluk op zijn werk. Dat was op een vrijdag. Hij kreeg diverse metaalsplinters in zijn oog. Zijn baas had een afspraak voor hem gemaakt bij de dokter maar dat was helemaal geen dokter, het was een verpleegster. De baas had niet voor een verzekering gezorgd ook al werkte Sam daar officieel. De verpleegster stuurde hem naar huis met zalf.
Zondag in de dienst was zijn oog helemaal doorbloed rood. Het zag er echt slecht uit. We hebben ervoor gebeden. De volgende dag is hij naar de huisarts gegaan en die heeft hem met spoed doorgestuurd naar de oogarts. Ik denk, maar ben niet zeker dat de huisarts eerst wat kleine splintertjes uit zijn oog had gehaald.
In het ziekenhuis heeft de oogarts er toen nog een splinter uitgehaald en gezegd dat hij ‘s  anderendaags terug moest komen. Toen ben ik meegegaan. dat was op een dinsdag. De oogspecialist in het ziekenhuis heeft toen nog twee splinters uit het pupilgebied van zijn oog gehaald.
Vanaf het moment van het ongeluk zag Sam alles vervormd en als een grijze schaduw. Hij was net niet helemaal blind daarin. De oogarts, waar ik bij zat, zei dat hij niet wist of het helemaal zou herstellen maar dat het wel mogelijk was.
Een paar weken later, nadat de stream was afgesloten, hebben we hem naar voren gevraagd om samen te bidden voor zijn een situatie in zijn familie. Toen ik vroeg naar zijn oog zei hij dat alles nog steeds grijs was en vervormd en dat hij slecht kon zien. We hebben hem de handen opgelegd en geboden te zien in de naam van Jezus Christus.
Toen we onze handen van zijn ogen afhaalden, kwam er verwarring op zijn gezicht.
Hij keek rond, legde zijn hand opnieuw op zijn oog dat genezing nodig had en toen weer op het andere oog en zo wisselde hij meerdere keren af.
Hij zei:” broeder ik begrijp hier niks van, mijn verstand snapt het niet, ik begin te twijfelen welk oog het nu eigenlijk was, want het is genezen! Honderd procent genezen!”.
Dit was een superwonder van Jezus! Halleluja!