Getuigenis uit de bemoedigingsdienst eind september 2012 te Genk, België

Loes heeft zware rugklachten vanwege een auto ongeval in het jaar 2000.  Vlak na het ongeval is zij 5.5 uur verlamd geweest.  Medisch is er nooit een letsel geconstateerd toch bleef zij tot vandaag lijden aan een zeurend gevoel in haar  benen en rug. Zij  was krachteloos , soms had zij geen gevoel in haar benen en haar rug blokkeerde bij inspanningen en bepaalde bewegingen.

Vandaag werd er gebeden voor de rugklachten van Loes. Tijdens het gebed voelde ze warmte door haar hele ruggenwervels en rug stromen.

De pijn verdween niet direct.  Er werd verder gebeden en toen kreeg ze een heel  warm gevoel in haar vingers tot aan haar elle- boog. Na het gebed maakte zij bewegingen met haar bovenlichaam om te zien of de pijn was verdwenen, en inderdaad : de pijn was weg , in plaats daarvan kwam er pijnloze bewegingsvrijheid!

Loes is sinds februari dit jaar een kind van God.  Zij wilde nog zo veel vertellen van wat God voor haar gedaan had in het afgelopen halve jaar….  Zij was vol verwondering en zo dankbaar dat Jezus in haar leven was gekomen en haar Geneesheer is.