Van 40 jaar migraine genezen

Dit getuigenis ontvingen wij van Gerrit van A.

Bijna 40 jaar heb ik daar last  van gehad, erg belastend voor het gezin toen.
We waren bij mijn zus en zwager te logeren, en ik kreeg daar en hevige aanval.
Ik zat niet zoals gewoonlijk erg stil i.v.m. de pijn, maar bewoog, naar wat Trijnie (mijn vrouw) zei, niet normaal.
Zij kreeg op dat moment een openbaring van de Heilige Geest en zei hardop: “dit is een engel van satan die jou met vuisten slaat, dit moet over zijn.”  ‘s Nachts hebben ze nog voor mij gebeden en de volgende morgen, voordat we naar huis terug zouden gaan, vroeg mijn zwager aan mij of ik het 7e hoofdstuk uit het boekje “Goddelijke Genezing” van Andrew Murray eerst nog wilde lezen.
Het hoofdstuk heet: “De weg van geloof”. Dat heb ik gedaan en hij bad nog met me. Vanaf dat moment ben ik gaan staan op Gods belofte en heb geen aanval van migraine meer gehad.
Prijs God! Ik ben naar de huisarts gegaan en heb haar mijn medicijnen teruggegeven en haar vertelt van mijn genezing. Vijf weken na mijn genezing heb ik een hele nacht liggen knokken met de duivel, want die wilde mij namelijk de migraine terug geven. Opnieuw ben ik gaan staan op Gods beloften en heb ik mij gedekt onder het bloed van Jezus en hem bestreden: “weg wezen jij, ik heb niks met je te maken, ik ben genezen!!!”
Vanaf die tijd heb ik nooit meer een aanval gehad van de duivel en dank God voor Zijn genezing die Hij aan mij heeft gegeven. Wat is God groot. Op zoveel verschillende wijzen geneest en bevrijdt Hij.
Later heb ik nog verdere bevrijding ontvangen van een geest van religie en voorgeslacht.

Wat een geweldige grote God hebben wij en dienen wij.