Verlamming en hartproblemen genezen

Getuigenis uit de bemoedigingsdienst eind september 2012 te Genk, België.

M. was een hernia patiënte.  In 2006 onderging zij 3 operaties omwille van de hevige pijnen in de rug en de daaraan gelinkte uitstralingspijnen naar heup -benen en voeten .  Tijdens één van deze operaties gebeurde er een medische fout.  Haar zenuwbanen werden doorgesneden met als gevolg volledige verlamming vanaf haar onderste ruggenwervels dus volledig verlies van haar loopfunctie.
Na een half jaar revalidatie kon zij weer lopen maar in haar linker been, vanaf haar knie naar beneden, had zij nog steeds  geen gevoel. Er was geen bloedcirculatie in haar voet, haar tenen waren krom aan het  trekken en de voet voelde constant koud aan.

M. was ook een hart-patiënte  vanwege een licht hartinfarct.

Zondag ll.  hadden Paul en Annick gebeden voor M. en haar zoontje.
M. vroeg gebed voor haar slechte hart.  Zij had veel pijn in haar linker arm en wilde dat de pijn zou verdwijnen, zodat zij haar armen omhoog kon heffen om de Heer te aanbidden.  Haar pijn verdween na het gebed.  Later bij een check -up bij de cardioloog was er geen enkel fysiek letsel in het hartweefsel  meer te bespeuren!

Na de dienst had M. nog een gesprek met Paul  en Annick.  Daar vertelde ze ook van haar letsel  in haar linker been ( dat ze dus al 6 jaar geen gevoel meer in haar linker been had vanaf haar knie naar beneden).  Paul en Annick baden voor haar been en tijdens het gebed voelde M. leven in haar been en voet terug komen, ze voelde haar tenen en kon ze weer bewegen.  Ze voelde letterlijk en figuurlijk het bloed weer circuleren in haar linker been en dit na 6 jaar!