2008, Juli 9, Cottage Grove, OR, USA

Jesse, een half Mexicaan en half Apache Indiaan heeft in Vietnam gevochten in 1968-1969 en kreeg daar malaria. Hij ging in een coma door de extreem hoge koorts en de doctoren voorspelden zijn dood. Door een wonder kwam hij daaruit, maar had pijn in zijn rug en rechterbeen vanaf dat moment. En de pijn werd alleen maar erger. Hij probeerde door zelf medicatie (drugs) zichzelf te helpen van de pijn en de trauma’s. Hij raakte verslaafd. In 1997 stopte hij radicaal met de drugs zonder enige ontwenningsverschijnselen. Een wonder van Jezus.

Maar de pijn en het lopen met een wandelstok bleef. Elke dag, door de dag heen moest hij pijnbestrijders nemen, die maar deels hielpen.

Op 9 juli 2008 raakte Jezus hem aan en genas hem totaal. Hij begon te rennen en kon niet stoppen. Hij was totaal door het dolle heen. Daarna genas Jezus hem van zijn doofheid. TOTAAL! Zijn vrouw testte hem. Van een afstand van 20 meter zei (niet roepen) ze iets en hij hoorde het perfect, terwijl hij de andere kant opkeek. Yes JESUS!

{flv}jesse_and_jacky{/flv}

Laatst aangepast op zaterdag, 19 september 2009 21:05