Vrijdag 25 september 2015

Leskovac seminars, Stubla, Bojnik en Vinarce, Servië

Dit korte verslag doet geen recht aan de vele, vele, vele dingen die God heeft gedaan door het team heen.

SEMINARS
Bedankt voor de gebeden. De seminars waren bijzonder krachtig en pastors en oudsten hebben ook persoonlijke bediening ontvangen. Zeer bemoedigend om te zien hoe ze geraakt werden.
Enkelen ontvingen tijdens het woord, de sessies, genezing. Een vrouw met heuppijn. Alles weg. Andere oudste vrouw, zware hoofdpijn, alles weg.

Voorbede voor een Amerikaans team. Ze waren heel erg bemoedigd en ontroerd.

STUBLA / BOJNIK
Mensen waren heel erg open. We hebben daar weer een vuurtunnel gebed gedaan. Velen aangeraakt. We zagen er ook diversen die vorige keer in het nabijgelegen STUBLA tot bekering zijn gekomen. Het groeit er en er is een gemeente aan het ontstaan. Ze wilden ook dat we een baby op zouden dragen in deze nieuwe gemeenschap. Dat was de eerste keer. Een vrouw getuigde dat ze genezing, ook emotioneel, had ontvangen en duidelijk ervoer hoe de Heilige Geest haar vulde.

VINARTZÈ
Hier waren heel veel kinderen. Kort woord gedeeld, vooral afgestemd op de kinderen. Daarna heeft het team uitgebreid gebeden voor de mensen.

Vrouw. Kon haar handen en vingers niet goed gebruiken. Vernauwing van de aders. Pijn zo goed als weg en kon haar handen beter bewegen.
Vrouw met rugpijn. Ging weg.
Oude vrouw met stok. Rug, heup en beenpijnen. Was een heel stuk beter. Kon zich buigen en lopen zonder stok. Iemand wilde haar de stok geven. Ze weigerde. Ze nam Jezus aan. Ook haar kleinzoon nam Jezus aan.

Klik hier om een filmpje van haar te zien.

Kind. Pijn weg in schouder.
Meisje pijn in knieën weg.
Jongetje pijn in de arm. Weg.
Meisje geopereerd aan schouder. De bidders voelde een knobbel op de schouder en die verdween en ze kon haar arm vrij bewegen.

We zijn God uitermate dankbaar.