Wonderen Servië – September 2015 – dag1

Woensdag 23 september 2015

Jagodina, Servië

Dit korte verslag doet geen recht aan de vele, vele, vele dingen die God heeft gedaan door het team heen.

Man kwam naar de dienst nadat er op straat (tijdens gebedswandeling) voor hem was gebeden.

We hebben voor een aantal leiders en voor het werk in Jagodina gebeden. We waren bijzonder onder de indruk over de accurate woorden die door teamleden werden ontvangen en doorgegeven.

Direct na de gebedsochtend kwamen er een gezin met twee kinderen en een oma naar Pastor Miki toe op straat. Ze gaven aan hun kinderen op het kinderdagverblijf van de gemeente te willen doen en weer naar de gemeente te willen komen. Jaren geleden begonnen ze weg te blijven. Pastor Miki zag ze geregeld, bedrukt, terneergeslagen, afgesloten. Vandaag stonden hun gezichten, ook van oma, helder en goed. Pastor Miki zag de onmiddellijke link met de voorbede en was erg enthousiast.

DIENST IN DE AVOND, JAGODINA

Vrouw met troebel zicht, pijn in het hart (moet naar de dokter), pijn in haar benen. Pijnen weg en zag helder. Had vreselijk veel meegemaakt. Ze liep later zonde stok naar haar spullen buiten toe.

Vrouw pijn in haar benen en duizelig. Tijdens het gebed van mensen te vergeven verdween alles, ze liep rond zonder pijn.

Vrouw met longkanker had overal pijn. Had ook een beroerte gehad, linker arm minder gevoel en geen kracht ook niet in haar hand. Ze kon zo hard knijpen dat Annick moest zeggen te stoppen. Tijdens het bidden van het gebed om anderen te vergeven voelde ze iets haar verlaten. Er werd daarna doorgebeden en bijna alle pijn in haar longen en aan de zijkant verdween.

Vrouw tijdens de dienst, tijdens het woord voelde ze dat het over haar heen begon te blazen, waaien. Ook door haar heen en ze voelde dat iets haar verliet. Naderhand hebben ze nog gebeden voor haar omdat ze nog wat stijfheid in haar gezicht voelde en gevoelloos. Dat verdween. Ze zei ook dat haar mond recht stond. Ze heeft de Heer (weer) aangenomen.

Vrouw, pijn in haar hoofd. Een oog zat dicht, kon niet open. Pijn veel minder geworden, gezicht veranderde toen ze uiteindelijk toch haar zus ging vergeven. Wonderlijk.

We zijn God uitermate dankbaar.