Ons youtube kanaal

We hebben een eigen YouTube platform. Deze link brengt je naar ons platform, maar lees wellicht eerst hieronder wat we beschikbaar hebben.

Op deze manier kun je ook makkelijk links delen naar vrienden en bekenden.

Voor zoekenden / wie Jezus niet persoonlijk kennen

Klik hier om de playlist met deze clips te zien.

We voegen nieuwe content toe. Het is bijzonder belangrijk dat we mensen bereiken met het Evangelie van het Koninkrijk van God.

De volgende playlist is ook van groot belang.

 

Korte Trainings clips

Klik hier om de playlist met deze clips te zien.

We voegen telkens nieuwe clips toe. De uitdaging voor jou is om om de paar dagen eens een clip te bekijken en dat dan een paar dagen te gaan toepassen. Alleen kijken heeft geen zin. Voeg actie toe en volhard daarin. Dan wordt het deel van je leven en gaat het verandering brengen.

De clips duren maximaal rond de 5 minuten, en ze zijn genummerd. Een YouTube of Zoom trainingsschool / genezingsschool is in de maak. We hebben zeker tien jaar ervaring in trainingen.

Opbouwende onderwerpen van o.a. LIVE Streams Alive and Well Church

Klik hier om de playlist met deze clips te zien.

Veel videos hier zijn van de LIVE streamings van de samenkomsten van Alive and Well Church in Genk. Het zijn krachtige woorden om op te bouwen, te bemoedigen, te genezen en uit te dagen.

Het doel is de kerk uit te dagen en op te bouwen om het werk van de bediening te doen, zodat de oogst wordt binnengehaald en gediscipeld.